Välskärin ryhmät

Muksulanmäen Välskärin päiväkodissa on hoitopaikkoja n. 75 lapselle. Tällä hetkellä Välskärillä toimii viisi ryhmää; Hillat, Mansikat, Mustikat, Herukat ja Eskarit.

Päiväkodissamme työskentelevät päiväkodin johtajat, Laura ja Tiina, lastentarhanopettajia, lastenhoitajia, laitosapulaiset Mari ja Ali, talonmiehemme Larri sekä aika ajoin opiskelijoita ja harjoittelijoita. Jokaisessa ryhmässä toteutetaan projektityöskentelyä, jossa suunnittelemme ja arvioimme toimintaamme yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Toimintamme lähtökohtana ovat lasten mielenkiinnon kohteet, heidän omat ideansa, vahvuutensa ja oivalluksensa, avointa syliä unohtamatta sekä myös vanhempien toiveet ja näkemykset otamme huomioon. Muksulanmäessä tehdään lapsen jokaisesta hoitopäivästä mukava ja meillä jokainen saa olla arvokas ja ihana juuri sellaisena kuin on!


Hillat

Hillojen hellyyttävässä vauvaryhmässä tepsuttelevat 1-2-vuotiaat lapsoset. Lämpimistä halauksista ja parhaista paijauksista ryhmässä vastaavat lastentarhanopettaja Janni, lastenhoitaja Terhi sekä lastenohjaaja-oppisopimusopiskelija Allu.


Mansikat

Mansikoiden veikeässä ryhmässä puuhastelevat 2-3-vuotiaat lapsoset. Mukavista puuhista ryhmässä vastaavat lastentarhanopettaja Sini sekä lastenhoitaja Sari


Mustikat

Mustikoiden touhukas ryhmä koostuu 4-5 vuotiaista vipeltäjistä, joille mukavaa ja monipuolista toimintaa tarjoavat lastentarhanopettaja Minni sekä lastenhoitajat Krista ja Essi.


Herukat

Herukoiden iloinen ryhmä koostuu 5-6-vuotiaista lapsukaisista. Monipuolisesta ja laadukkaasta toiminnasta ryhmässä vastaavat lastentarhanopettajat Sanna ja Emma sekä lastenhoitaja Karoliina


Eskarit

Innokkaiden esikoululaisten ryhmässä eskarikirja, aakkoset ja numerot tulevat tutuiksi eskariope Outin ja lastenhoitaja Sonjan kannustavalla opastuksella.