Puolikon ryhmät

Muksulanmäen Puolikon päiväkodissa on hoitopaikkoja n. 33 lapselle. Puolikossa työskentelee lastentarhanopettajia, lastenhoitajia, laitosapulainen sekä oppisopimusopiskeljia. Puolikossa on kaksi ryhmää, Mustikat pienille ja Mansikat isommille lapsille. Nämä ryhmät on jaettu vielä pienryhmiin, jolloin jokainen lapsi saa entistä enemmän yksilöllistä huomiota ja ikätasoistaan toimintaa. Myös lasten osallisuus mahdollistuu paremmin kuin isossa ryhmässä. Mansikat ja Mustikat tekevät paljon yhteistyötä ja iltapäivän ulkoilussa ryhmät yhdistyvät, joten kaikki työntekijät tulevat vanhemmille varmasti tutuiksi. Toteutamme Muksulanmäessä projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin. Se on monipuolista ja mielenkiintoista, lapsen osallisuutta ja kehitystä tukevaa, kuitenkaan lapsen omaehtoista leikkiä unohtamatta! Päiväkodissa toteutetaan myös Metsämörritoimintaa jossa Metsämörri-hahmo tutustuttaa lapsia luontoon.


Mustikat

1-3 vuotiaiden lasten kanssa touhuilevat lastentarhanopettaja Tiina sekä lastenhoitajat Jonna ja Tanja. Lasten kanssa opetellaan uusia taitoja monipuolisen toiminnan avulla, hellää huolenpitoa ja syliä säästelemättä.


Mansikat

3-6-vuotiaiden lasten kanssa puuhastelevat lastentarhanopettaja Liisa sekä lastenhoitajat Hanna ja Pira. Pira toimii myös Puolikon päiväkodin vastaavana johtajana. Lasten ikähaarukka huomioidaan toiminnassa niin, että kaikki lapset saavat sopivan haastavaa toimintaa ja onnistumisen kokemuksia lasten vapaata leikkiä ja yhdessäoloa unohtamatta.